Hebt u voldoende nijverheidshelpers op de werkvloer?

Een collega of werknemer met een flauwte, een wonde, een amputatie of iemand die terechtkomt in een levensbedreigende situatie … waarschijnlijk maakte u het al van dichtbij mee. Een ongeluk op de werkvloer is snel gebeurd!

Een opleiding tot bedrijfseerstehulpverlener is een prima voorbereiding om deze kritische momenten efficiënt op te vangen.

Het Vlaamse Kruis zal als erkende opleidingsverstrekker  - overeenkomstig het KB van december 2010 - certificaten toekennen aan de geslaagde cursisten van een bedrijfsopleiding. De praktijkervaring die onze docenten verwierven door hun dagelijkse toewijding tot de eerste hulp en hun uitgebreide kennis van de noden - opgebied van EHBO - van de bedrijfswereld zijn een voelbare meerwaarde voor u, uw collega’s en uw werknemers.

Cursus- en oefenmateriaal wordt ter beschikking gesteld en mogelijke bedrijfsgebonden ongevalsituaties worden uitgebreid besproken en ingeoefend.

Op de door u gekozen locatie verzorgt Het Vlaamse Kruis vzw zowel de bedrijfsopleiding (20 uur), de bijscholing (2, 4 en 6 uur) en/of de initiatiecursussen (6 uur).

Heeft u een te klein aantal werknemers om gebruik te maken van deze groepsopleiding, dan verwijzen wij u graag naar het ‘open aanbod’.

Dankzij de goede prijs- kwaliteitsverhouding en de grote klantentevredenheid behaalden we het Europees Q-For-kwaliteitslabel.

Eigenlijk zou in alle omstandigheden steeds ‘iemand’ bekwaam moeten zijn om de eerste zorgen toe te dienen.